Vidi opis projekta


Tradicija otoka Lošinja kao klimatskog lječilišta reflektira se i na ovaj hotel koji razvija suvremeni koncept medicinskog turizma, integrirajući uz tipične hotelske i medicinske sadržaje u jedinstvenu cjelinu. Arhitektura hotela koncipirana je način da se volumen hotela maksimalno uklopi u zeleni poluotok na kojem se nalazi. Hotel dijelom zauzima prostor postojeće izgradnje uz ulicu, unutar koje se predviđaju javni sadržaji, dok prostori smješteni unutar borove šume sadržavaju smještajne jedinice, istovremeno se mimikrizirajući u zelenilu.





Kontakt          Novosti         Projekti          Studio          Investitori

 Hotel na otoku Lošinju

Vrsta usluge - Idejno rješenje

Status - projekt

Godina projektiranja - 2017.

Lokacija - Mali Lošinj

Građevinska bruto površina - 12845m2

Veličina zahvata - 19376m2

Investitor - Asparagus

Autor - Gorana Giljanović, Domagoj Smodila, Eugen Popović

Projektna tvrtka - Estu projekti / GEplus arhitekti

Projektni tim - Gorana Giljanović, Domagoj Smodila, Eugen Popović,

Lea Kovač, Danijela Orašćanin XU

Vizualizacije - Boris Goreta 

                        

Vidi opis projekta


Tradicija otoka Lošinja kao klimatskog lječilišta reflektira se i na ovaj hotel koji razvija suvremeni koncept medicinskog turizma, integrirajući uz tipične hotelske i medicinske sadržaje u jedinstvenu cjelinu. Arhitektura hotela koncipirana je način da se volumen hotela maksimalno uklopi u zeleni poluotok na kojem se nalazi. Hotel dijelom zauzima prostor postojeće izgradnje uz ulicu, unutar koje se predviđaju javni sadržaji, dok prostori smješteni unutar borove šume sadržavaju smještajne jedinice, istovremeno se mimikrizirajući u zelenilu.





Tradicija otoka Lošinja kao klimatskog lječilišta reflektira se i na ovaj hotel koji razvija suvremeni koncept medicinskog turizma, integrirajući uz tipične hotelske i medicinske sadržaje u jedinstvenu cjelinu.  

Arhitektura hotela koncipirana je način da se volumen hotela maksimalno uklopi u zeleni poluotok na kojem se nalazi. Hotel dijelom zauzima prostor postojeće izgradnje uz ulicu, unutar koje se predviđaju javni sadržaji, dok prostori smješteni unutar borove šume sadržavaju smještajne jedinice, istovremeno se mimikrizirajući u zelenilu.

Koncept
Koncept

SHARE

© 2018 by GEplus ARHITEKTI