top of page

Kontakt          Novosti         Projekti          Studio          Klijenti

O STUDIJU

Arhitektonski studio GEplus arhitekti osnovali su partneri Gorana Giljanović i Eugen Popović 2013. godine. 

Studio karakterizira kreativan i studiozan pristup izradi projekata koji se manifestira kroz pronalaženje najoptimalnijih rješenja iz aspekta prostora, potreba klijenata i budžeta.

Za svoj rad GEplus je dobio domaća i međunarodna priznanja.

'Arhitektura je za nas više od elementarne funkcije pri čemu nastojimo stvoriti dodatnu vrijednost kreirajući joj vlastiti identitet i priču.'

Foto Marija Gašparović

GORANA GILJANOVIĆ

je rođena u Splitu gdje završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. U Zagrebu upisuje Arhitektonski fakultet. Za svoje zalaganje i rezultate tijekom studija dobija niz pohvala za projekte te je stipendirana stipendijom Grada Splita. Tijekom studija sudjeluje u radu Katedre za arhitektonske konstrukcije i zgradarstvo pod mentorstvom prof.dr.sc. Marte Sulyok-Selimbegović. Diplomira u klasi prof.dr.sc. Marijana Hržića na temu ‘Povezivanje i oblikovanje dijela jezgre grada Splita – Manuš’. Nakon završetka studija radi kao Arhitekt u tvrtki PLAN d.d. 2013. god. suosniva tvrtku GEplus arhitekti. Ovlašteni je arhitekt i član Hrvatske komore arhitekata.

EUGEN POPOVIĆ

je rođen u Šibeniku. U Zagrebu završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. U Zagrebu upisuje Arhitektonski fakultet. Diplomira u klasi akademika Velimira Neidharta na temu ‘Multifunkcionalna arhitektura i visoke zgrade’. 

Nakon studija nastavlja višegodišnji rad na Arhitektonskom fakultetu u sklopu Katedre za arhitektonsko projektiranje pod mentorstvom akademika Velimira Neidhardta. Istovremeno se zapošljava u tvrtki Studio 3LHD. 

2013. god. suosniva tvrtku GEplus arhitekti. Ovlašteni je arhitekt i član Hrvatske komore arhitekata.

bottom of page