Project description


The tradition of the island Lošinj as a climate spa reflects on this particular hotel in the way it develops contemporary concept of medical tourism, integrating typical hotel and medical facilities into a unique complex. Hotel's architecture is designed to fit in with the green peninsula on which it is located as much as it is possible. Hotel spaces partly occupy existing buildings along the street, within which public facilities are planned, while the spaces located within the pine forest mimicking the greenery contain accommodation units.





 Hotel on Island Lošinj

Service - Preliminary Design

Status - Design

Appointment - 2017

Location - Island Mali Lošinj

Gross area - 12845m2

Site area - 19376m2

Client - Asparagus

Author - Gorana Giljanović, Domagoj Smodila, Eugen Popović

Company - Estu projekti / GEplus arhitekti

Project team - Gorana Giljanović, Domagoj Smodila, Eugen Popović,

Lea Kovač, Danijela Orašćanin XU

3D visualizations - Boris Goreta 

                        

Project description


The tradition of the island Lošinj as a climate spa reflects on this particular hotel in the way it develops contemporary concept of medical tourism, integrating typical hotel and medical facilities into a unique complex. Hotel's architecture is designed to fit in with the green peninsula on which it is located as much as it is possible. Hotel spaces partly occupy existing buildings along the street, within which public facilities are planned, while the spaces located within the pine forest mimicking the greenery contain accommodation units.





The tradition of the island Lošinj as a climate spa reflects on this particular hotel in the way it develops contemporary concept of medical tourism, integrating typical hotel and medical facilities into a unique complex.

Hotel's architecture is designed to fit in with the green peninsula on which it is located as much as it is possible. Hotel spaces partly occupy existing buildings along the street, within which public facilities are planned, while the spaces located within the pine forest mimicking the greenery contain accommodation units.

Concept
Concept

SHARE

© 2018 by GEplus ARHITEKTI