top of page

Kontakt          Novosti         Projekti          Studio          Klijenti

Ožujak 2020.

Croatia poliklinika - odjel za magnetsku rezonanciju

Suvremeno tehnološki opremljen odjel za magnetsku rezonanciju koji su projektirali Neidhardt arhitekti i GEplus arhitekti je završen i otvoren za pacijente.

Više...

Siječanj 2020.

Terminal generalne avijacije

Novi terminal je završen i otvoren za putnike. GEplus arhitekti su na ovom projektu bili zaduženi za projekt eksterijera i interijera građevine.

Više...  

lipanj 2019.

Natječaj za stambenu zgradu u Zagrebu, Medvedgradska ulica

GEplus arhitekti osvojili su treću nagradu na javnom natječaju za stambenu zgradu u Medvedgradskoj ulici u Zagrebu. Raspisivač natječaja bio je investitor, tvrtka VMD promet d.o.o., a provoditelj Katja Zorić ovl. arh.

Više...

ožujak 2019.

Stadion u Gunji je nominiran za nagradu 'Viktor Kovačić' za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva za 2018. godinu.

Otvorenje izložbe, kao i dodjela nagrada, zakazani su 28. ožujka 2019. godine u Rijeci.

Više...

UHA_edited.jpg

listopad 2018

Stadion u Gunji nominiran je od strane hrvatskog nacionalnog selektora za međunarodnu Piranesi nagradu 2018. uz još 4 projekta iz Hrvatske.

Tijekom Piranskih dana arhitekture 17. studenog 2018. bit će otvorena izložba svih nominiranih radova među kojima i projekt stadiona u Gunji.

Više...

lipanj 2018.

Približava se zavšetak izvedbe prve faze radova na izgradnji nove sportske infrastrukture namijenjene Nogometnoj akademiji. Prva faza uključuje izgradnju dva pomoćna igrališta dimenzija 50x30m koji će funkionalno biti vezani za budući stadionski objekt.

siječanj 2018.

ZIPABOX štand

Štand tvrtke Zipato koji su projektirali GEplus arhitekti otvoren je za posjetitelje na sajmu 'Light + Building' u Frankfurtu.

 

bottom of page